Cuida, repara, canvia​

Oferim un servei proper i personalitzat per a cada pacient, centrats en la cirurgia maxil·lofacial-implants, l’ortodòncia, l’endodòncia, la pròtesi, l’estètica dental i la periodòncia.
Nous tractaments i noves tecnologies

Els nostres serveis

Serveis personalitzats per mantenir una bona salut bucal

Endodòncia

Càries, traumatismes o infeccions han malmès alguna dent i provoquen dolor i malestar. Aquesta dent s’ha de curar per evitar perdre-la, i cal refer els teixits danyats o perduts per protegir-la de bacteris.

Periodòncia

L’estructura òssia que sustenta les dents no de ha sagnar, no ha d’estar inflamada ni contaminada. La zona que protegeix i aguanta les dents s’ha de cuidar, ja que si s’infecta, pot ser motiu de perdre alguna peça.

Implantologia

Per substituir una dent es poden col·locar implants de titani a l’estructura òssia, que juntament amb un pròtesi, fan la funció de dent, milloren l’estètica dental i frenen la reabsorció òssia.

happy-teeth-a

Odontopediatria

La salut bucodental s’ha d’ensenyar des de ben petits. És per això que vetllem perquè nens i nenes tinguin una boca sana. Sempre fem els tractaments necessaris a consciència amb la seva edat.

Ortodòncia

Les dents no sempre surten ben col·locades i, a vegades, no permeten mastegar bé ni tancar bé la boca. Per aquest motiu, i també per una estètica general, cal buscar la millor manera de col·locar-les bé

Cirurgia

A vegades és necessari fer una intervenció important a alguna part de la boca per a solucionar un problema: posar implants, inserir geniva, treure els queixals del seny, moure els maxil·lars, etc.

Pròtesi

Per rehabilitar algunes funcions de les dents com ara mastegar, empassar o pronunciar bé es col·loquen pròtesis (corones, ponts o carilles). També hi ha la possibilitat de posar pròtesis amovibles.

Estètica dental

Per aconseguir un molt bon somriure hi ha molts tractaments estètics: blanquejaments, alineadors o corones. Són processos senzills i curts, que mantenen sempre la funcionalitat de la boca.